Aanbod Fiksem IT: Commvault trainingen en consultancy

Commvault trainingen op maat

Fiksem IT werkt met gecertificeerde IT-specialisten met kennis en ervaring uit de praktijk. Fiksem IT geeft maatwerk-trainingen voor Commvault. Dit kan een in-company training zijn, maar ook een training op een trainingslocatie in Europa of het Midden-Oosten. De voertaal bij de trainingen is Engels. De training kan desgewenst in het Nederlands gegeven worden.

Commvault consultancy

Do you as a company want to optimally configure the data management environment? And also that it is easy to maintain? Do you want to know if there are more options?

Difficult questions. After all, you want the data management environment to be optimally configured. Sometimes you need that expert look.

What does hiring a consultant yield for your Commvault environment?

Een maximaal geoptimaliseerde Commvault-omgeving. Natuurlijk staan de klanteisen centraal. Samen met de medewerkers doe ik een health check en kijk ik naar de mogelijkheden. Vanuit mijn kennis en ervaring ga ik kijken waar en met welke mogelijkheden de datamanagement omgeving naar een hoger niveau getild kan worden.

Consultancy is en blijft maatwerk. Om een gedegen advies te kunnen geven, is toegang tot de systemen noodzakelijk. In goed overleg met de bouwer van de datamanagement omgeving stel ik mijn advies op over het optimaliseren van jullie datamanagement omgeving. En gericht op jullie wensen en mogelijkheden.

Bekijk ook:

Op zoek naar Commvault trainingen en Commvault consultancy op maat?

en_GBEN
small_c_popup.png

Get in touch with us!