Over Fiksem IT

Over Fiksem IT : Henk Fikke is van oorsprong natuurkundige. Na zijn afstuderen ging hij als programmeur aan de slag. Tijdens zijn werk merkte hij dat zijn passie bij het overbrengen van kennis lag. Bij Akzo Information Services legde hij de basis voor zijn latere trainingsloopbaan. Sinds 1993 mag Henk zich allround trainer noemen. Lag zijn specialisatie in de eerste jaren op het gebied van DELL en EMC2, later kwam daar het hele pakket aan Commvault trainingen bij. Sinds 2013 is Henk specialist op alle terreinen van Commvault.

Henks passie ligt bij het geven van trainingen en dan voornamelijk de Commvault trainingen. Door een grote reorganisatie moest Henk Commvault verlaten. Hij ging niet bij de pakken neerzitten en besloot zijn eigen bedrijf Fiksem IT op te richten. Om zijn kansen in het trainerslandschap te vergroten, is hij bezig om zich te specialiseren in AWS en NetApp.

Naast trainingen kun je ook voor consultancy bij Henk terecht. Door zijn uitgebreide kennis en ervaring kan hij een gedegen advies geven.

Op zoek naar IT-trainingen en/of consultancy op maat?

nl_NLNL
small_c_popup.png

Neem contact met ons op!