Aanbod Fiksem IT

Trainingen op maat

Fiksem IT werkt met gecertificeerde IT-specialisten met kennis en ervaring uit de praktijk. Fiksem IT gaat voor maatwerk. Dit kan een in-company training zijn, maar ook een training op een trainingslocatie in Europa en het Midden-Oosten. De voertaal bij de trainingen is Engels, indien nodig kan een training in het Nederlands gegeven worden.

Q1 2021

Q1 2021

Consultancy

Willen jullie als bedrijf de datamanagement omgeving optimaal geconfigureerd hebben? En het ook nog dat het makkelijk te onderhouden is? Willen jullie weten of er nog meer mogelijkheden zijn?

Lastige vragen. Jullie willen immers de datamanagement omgeving optimaal geconfigureerd hebben. Soms heb je even die blik van een deskundige nodig.

Wat levert het inschakelen van een Commvault consultant op?

Een maximaal geoptimaliseerde Commvault-omgeving. Natuurlijk staan de klanteisen centraal. Samen met uw medewerkers doe ik een health check en kijk naar de mogelijkheden. Vanuit mijn kennis en ervaring ga ik kijken waar en met welke mogelijkheden de datamanagement omgeving naar een hoger niveau getild kan worden.

Consultancy is en blijft maatwerk. Om een gedegen advies te kunnen geven, is toegang tot de systemen noodzakelijk. In goed overleg met de bouwer van de datamanagement omgeving stel ik mijn advies op over het optimaliseren van uw datamanagement omgeving. En gericht op uw wensen en mogelijkheden.

Op zoek naar IT-trainingen en/of consultancy op maat?

nl_NLNL
small_c_popup.png

Neem contact met ons op!