Aanbod Fiksem IT: Commvault trainingen en consultancy

Commvault trainingen op maat

Fiksem IT werkt met gecertificeerde IT-specialisten met kennis en ervaring uit de praktijk. Fiksem IT geeft maatwerk-trainingen voor Commvault. Dit kan een in-company training zijn, maar ook een training op een trainingslocatie in Europa of het Midden-Oosten. De voertaal bij de trainingen is Engels. De training kan desgewenst in het Nederlands gegeven worden.

Commvault consultancy

Willen jullie als bedrijf de datamanagement omgeving optimaal geconfigureerd hebben? En het ook nog dat het makkelijk te onderhouden is? Willen jullie weten of er nog meer mogelijkheden zijn?

Lastige vragen. Jullie willen immers de datamanagement omgeving optimaal geconfigureerd hebben. Soms heb je even die blik van een deskundige nodig.

Wat levert het inschakelen van een Commvault consultant op?

Een maximaal geoptimaliseerde Commvault-omgeving. Natuurlijk staan de klanteisen centraal. Samen met de medewerkers doe ik een health check en kijk ik naar de mogelijkheden. Vanuit mijn kennis en ervaring ga ik kijken waar en met welke mogelijkheden de datamanagement omgeving naar een hoger niveau getild kan worden.

Consultancy is en blijft maatwerk. Om een gedegen advies te kunnen geven, is toegang tot de systemen noodzakelijk. In goed overleg met de bouwer van de datamanagement omgeving stel ik mijn advies op over het optimaliseren van jullie datamanagement omgeving. En gericht op jullie wensen en mogelijkheden.

Bekijk ook:

Op zoek naar Commvault trainingen en Commvault consultancy op maat?

nl_NLNL
small_c_popup.png

Neem contact met ons op!